Over Sjoerd

Wat leuk dat je wilt weten wie ik ben. Dat begrijp ik ook wel, want waarom zou je ten slotte advies aannemen van een vreemde. Mijn naam is Sjoerd en ik ben de oprichter van Babyvraag.nl. Als vader van drie prachtige dochters, help ik jou graag verder in de wondere wereld van de baby's, peuters en kleuters.

Intro over Sjoerd

Ik ben Sjoerd, geboren in het jaar 1983 en woonachtig in Haarlem. Ik ben vader van drie prachtige dochters die heel veel liefde en vreugde in mijn leven brengen.

Ons prachtige trio begon met mijn oudste (Fenna) in 2013, gevolgd door de middelste (Jente) in 2016, en onze jongste (Evi) complementeerde ons gezin in 2020. Het leven hier thuis is vaak te vergelijken met een wervelwind, maar stap voor stap leren we hoe je daar de rust in kunt vinden.

Als ik geen daddy duty heb, zul je me waarschijnlijk kunnen tegenkomen met een camera om mijn nek om de magie van het leven door mijn lens vast te leggen.

Fotografie is voor mij meer dan alleen mijn werk; het is een passie die mij ertoe bracht fotografiebeginner.nl te lanceren, een online platform waar beginnende fotografen zich kunnen verdiepen in alles wat met een camera te maken heeft.

Naast fotografie heb ik ook nog groene vingers die mij de titel plantengek hebben opgeleverd. Ik ben dan ook de drijvende kracht achter plantengek.nl.

Kortom, genoeg passies en websites om met interessante artikelen te vullen!

Sjoerd & Marieke
Ik met mijn vrouw Marieke op Texel

Over Babyvraag.nl

Omdat ik zelf als ouder vaak genoeg op zoek ben geweest naar de beste babyfoon, het fijnste babybad, de mooiste babykleding en wat al niet meer, leek het mij een goed idee die kennis te delen.

Dat en de drang om overzicht in mijn leven aan te brengen, zorgden ervoor dat Babyvraag.nl het licht zag.

Wekelijks schrijf ik in-depth artikelen met een centrale vraag over baby’s, peuters, kleuters of kinderen. Zo probeer ik jou als nieuwe ouder wegwijs te maken in de prachtige, lastige, leuke, stressvolle en allesomvattende wereld van het ouderschap.

Ik hoop dat je nu een beeld hebt van mij en de reden voor deze website. Heb je een specifieke vraag, laat het zeker weten via de contact pagina.

Warme groet,

Sjoerd